torstai 17. marraskuuta 2011

"Ollaan...!"

Juu, tästäkin päivästä selvitty, ainaki koulun osuudelta :p Päivät oppaanakin on ohi, tänään tuli viimeset ryhmät tutustumaan ja hyvin meni opastukset :) Tosin, aikataulu oli vähä pielessä, kun jotkut opettajat innostu puhumaan niin pitkästi, että vähä veny se 10min, mikä jokaisella opettajalla oli aikaa selittää. Saatiin kuitenki oppilaat syömään, ja kaippa ne bussiinki ehti, ainaki opettaja kiitteli kovasti :)

Tänään taas naurettiin Tytin kanssa ettei mitään rajaa! Meijän läppä on jotain niin kuivaa, et se naurattaa aina vaan! Toi biisi, minkä oon pistäny tonne loppuun, liittyy Tytin ja mun eilisiin sekoiluihin :D Me nimittäin oltii luokassa (ylläri!) ja tehtii molemmat omia juttujamme. Sit toi biisi tuli radiosta ja opittiin sitte tosta kertosäkeistöstä toi "Ollaan!" -kohta ja naurettiin sille. No, sitte me jatkettii vaa niitä töitä ja juteltii siinä niin sitte ku huomattiin, että nyt se kertosäkeistö tuli niin molemmat hiljeni ja yhteen ääneen alko kailottaa tota kohtaa :D Joo, ja kaikkia taaaaaaaaaaas kiinnosti ihan satasella! Sit eilen me Tytin kans tehtiin työjakoa, että kumpi tekee mitäkin niihin mekkoihin. No, me sitten suunniteltiin, että Tytti leikkaa ja mää silitän niitä kappaleita. Ei lyöty tuossa vaiheessa mitään vielä lukkoon, kun meidät keskeytti ryhmä peruskoululaisia, jotka tuli tutustumaan meidän alaan, käymällä meidän luokassa. Sanoin sitte Tytille että "Kato, iso kasa poikia!" Sit meni hetki ja jatkoin lausetta: "Niin, sä leikkaat ja mä silitän, ok?" johon Tytti sitte vastas et "Ai noita poikia vai?!" Ei kai revetty yhtään! :''''''D Olis munki kannattanu kertoa, että jatkan mekoista puhumista, mut en keksiny moista sitte sanoa xD No, ei anneta sen häiritä, vaan jatketaan etiäpäin tätä postausta :D

Mua lievästi sanottuna tänään rupes ärsyttää loppupäivästä yks juttu, jota en nyt tähän rupee selittää, mut liittyy ihan kouluun. Tehtiin Sonjan kanssa niitä tanssimekkoja (kun me tehään ne sillei ryhmissä) ja Jossu ja Emma teki niitä pussukoita. :) En kyllä käyny kattomassa, että saiko ne mitään aikaseks, mutta toivottavasti... Uskoisin näin. Mekot on ihan hyvällä mallilla, muutamista puuttuu enää yläosat ja sitte ne olis niinkö tehty, jes!

Ei kait mulla sitte enää muuta, muutamia kuvatuksia tähän loppuun, mitä oon ottanu joskus tässä kesällä :)



Ja tässä se mun ja Tytin kuuluisa "Ollaan!" -biisi :D


Mukavaa illanjatkoa kaikille! Mää meen nyt varmaan kattoon uuttapäivää ja sillee :p Mooi!

~Hanna

1 kommentti:

  1. Hah, repesin tolle "iso KASA poikia" -jutulle. .-DD Mikäs siinä, niitä vaan leikkelemään. ,-D Pahus, oon nyt koulun koneella, ni en viitsi tässä alkaa kuunnella tuota teidän "Ollaan"-biisiä, mutta ehkä joskus toiste. .-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! (: