tiistai 22. marraskuuta 2011

Murr...

Tän kertanen blogiteksti tulee olemaan lyhyt ja kuvaton, sillä mua ärsyttää tällä hetkellä kaikki niin, ettei kauheesti irtoo mitään kirjotettavaa. Koulupäivä oli normaalia ärsyttävämpi, yleensä mua ei ärsytä koulu, mutta tänään se ärsytti... En kerro siitä sitte sen enempää, ehkä se tästä :< Kaikki on vaan joskus niin epäreilua!

Sitten iloisimpiin asioihin, tänään meillä nimittäin oli koulukuvaus :D Se oli kyl tosi hauska! Otettiin ihan normaali luokkakuva, sitte semmonen vähä niinkö toinenki luokkakuva, mutta se oli sellasella kaverikuva -meiningillä, et kaikki oli ihan sekasin siinä xD Sit musta otettii passikuvat ja normit yksityiskuvat. Laitan sen yksityiskuvan sitten tänne, jos en ihan kaalia muistuta siinä :DDD Sit ku nää viralliset oli otettu, niin Tytti ehdotti jos mentäis kaverikuvaan (tai jotenki silleen se meni) ja sitte mentii iha extempore siihe kaverikuvaa, hihi
Sain muute brodeerattua ne tekstit loppuun ja leikattua Jossun kanssa niihin pussukoihin niitä osia. No, eipä mulla sen kummempia. Meen ihan tässä jonku ajan päästä pelaamaan kavereiden kanssa sählyä ja silleen, moikka! (:



~Hanna

4 kommenttia:

  1. Mäki tykkään siitä, jotenki ihana tällaseen olotilaan ainaski ♥ :')

    VastaaPoista
  2. Ikävä että koulupäivä oli ärsyttävä,
    mutta kiva että oli iloisempiakin tunnelmia! :)

    VastaaPoista
  3. Aada: Jep :) Tasapuolisesti molempia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! (: