tiistai 24. heinäkuuta 2012

"Vielä on kesää jäljellä..."

Vaikka lupasin, ette saa vielä kysymyksiin vastauspostausta, sillä mielestäni kysymyksiä on liian vähän tehdäkseni niistä postaus, joten niitä voitte käydä heittelemässä lisää täällä <--- klick!

Pahoittelen käden hassua asentoa !
Asiaan siis. Tänään oli kiva päivä! Töissä ei ollu kauheeta kiirettä, joten saatiin lähes kaikki rästihommat tehtyä. Ennen kun menin töihin niin käytiin äitin kanssa shoppailemassa Äiti innostu siitä itekki ja osti itelleen jotku housut Wautsista :) Sit se osti mulle kans housut ja paidan ja sit ite ostin semmosen ihanan pitsipaidan Siinä pitsipaidassa oli se hassua, että olin pari päivää sitten suunnitellu tekeväni sellasen yhestä äidin vanhasta pitsiliinasta, mutta hylkäsin ajatuksen, kun pitsi olikin liian haurasta :( Suunnitelmani oli kuitenkin täsmälleen samanlainen kuin oli se mun Codesta löytämä pitsipaitakin, enkä ollu ennen nähny sellasta :D Kuvia ette saa vielä, sillä päätin juuri äsken (no okei, tänää päivemmällä), että teen postauksen mun kesäloman shoppailuista, kun en niistä ole vielä kuvia julkaissut (ja hyvä niin) ;)

Huomenna mulla on viimenen työpäivä, sitte mullaki alkaa kesäloma :p Oon kyllä mielestäni ollu kesälomalla koko ajan, käyny vaan sillon tällön töissä tienaamas rahaa. Heti töiden jälkeen lähdenkin sitten nuortenleirille, jonka jälkeen suuntaankin sitten lapsenlikaksi Vaasaan viikoksi :) Canon toki kulkee reissussa kuin reissussa mukana, joten ette jää ilman kuvallisia postauksia eikä nettiyhteydestä ole Vaasassakaan pulaa. Siellä on vaan ajasta kiinni, ehdinkö.

Mutta jokatapauksessa, mukavaa loppu viikkoa kaikille lukijoilleni + tervetuloa lukijaksi uudet lukijat  
Voisinpa luvata järjestäväni jonkunlaista arvontaa, kun blogillani on 30 lukijaa ;)

Kirjoittelemisiin!

~Hanna

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! ja odotan kysymys ja sitten sitä shoppingi postausta! :) <3

    VastaaPoista
  2. Sulla on kyllä niiiiin ihana blogi!!! <3 ;)

    Yes4ever

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! (: