lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ce mai faci? -Bine :)

Perjantaina (13.7) tulin leiriltä kotiin, tosin vähän aikaisemmin kuin se loppui, sillä mun työt alkoi jo yhdeltä, ja leirin päätöstilaisuus olis alkanu vasta klo. 12. Oli meinaan hiukan raskasta olla töissä, sillä edellisenä (leirin viimeisenä siis) yönä olin nukkunu ehkä vajaa neljä tuntia (?). Hyvin se työpäivä loppujen lopuksi meni, ja väsymyskin kaikkosi ensimmäisen tauon jälkeen :)

Leiristä jotain voisin kertoa... Eli se alkoi tosiaan 9.7 klo. 14:00. Isoset meni sinne jo klo. 11:00, sillä meidän piti valmistella kaikki oleelliset lapsia varten + laittaa omat tavarat paikoilleen ennen lasten tuloa. Siitä leiri sitten starttasi, eikä tylsiä hetkiä ollut. Joka päivä lapsille oli joku "iso leikki", joka sitten vaihteli päivien mukaan. Ensimmäisenä päivänä ei ollu mitään, kun lapset vasta oli tullu leirille, mutta tiistaista lähtien oli jotain isoa leikkiä esim. Pajat, Olumpialaiset ja Raamattu rastit. Tiistaina tyttöjen piti mennä uimaan, mutta se siirtyi keskiviikolle huonon sään vuoksi. Pojat meni sitte torstaina uimaan :) Jokainen leiripäivä aloitettiin lipunnostolla, ja sillä se myös lopetettiin. Siihen kuului myös laulu, joka laulettiin aina tämän tapahtuessa. Torstaina äiti sitten toi mulle mun Canonin (), sillä leiristä piti ottaa kuvia, ja mulla oli siihen sopiva kamera. Tosin itse en pahemmin kuvia leiristä ottanut Canonilla (sen hoiti mun veli), mutta Olympuksella sit joitain :) Oli niin paljon hommia, ettei siinä ehdi kamera kädessä pyöriä. Sain myös faneja, tai no ne samat fanit mulla on ollu jo kolmena vuotena :D. Faneilla meinaan sitä, että ne tietyt leiriläiset halus mut koko aika niiden kans syömään, että mä istun niiden kanssa, että mä piirrän niille Karvisen/Oskun jne. Söpöjä ne oli, en voi kieltää Leiriä myös väritti se, että kaikki leiriläiset eivät olleet suomenkielisiä, vaan joukossa oli myös 5 romanialaista lasta, jotka oli ihan äly söpöjä Ne opetti meille muutamia sanoja romaniaksi, ja me niille suomeksi. Elekielellä kuitenkin keskusteltiin ja ohjattiin pääasiassa :D Ehkä se riittää papatuksesta, loput saatte kuvina, kuvatekstejä unohtamatta :)

Kuvat Olympuksella:
"Ristinlipun täällä, laulain nostamme. Kunniaksi Kuninkaan. Siunauksin vainot, pilkat kostamme, niin on tapa taivaan maan. Kohta näämme Jeesuksen, luona valtaistuimen. Ostettuina käymme, ikikunniaan. Näämme aina Jeesuksen."
Meidän isosten hieno huone! :D Jos rehellisiä ollaan, niin lattiaa ei näkyny ku ehkä metrin yhestä nurkasta, lattia oli nimittäin täynnä patjoja ja laukkuja. Yks isosista sanoki et "tää meidän huone on yks iso sänky!" Ja sille sit naurettii. Haha :D Kaikki ei kuitenkaa mahtunu tänne, joten osa ryhmyreistä nukku toisessa huoneessa. (pahoittelen erittäin epäselkeitä kuvia!)
Pieni osa leiriläisten ihanista kirjeistä, mitä ne piirsi ja kirjotti mulle
Hippikampaus, minkä lapset taiteili mulle langoista :D
Ne kuuluisat Karviset. Mun piirtämä yläpuolella, ja alapuolella lapsen versio kyseisestä kuvasta. Mun mielestä alempi on paljo söpömpi
Hukkaan menneiden (Hutilus) tavaroiden jakamista oikeille omistajilleen.
Hauska ohjelmanumero (Hupsistakeikkaa), jossa muutamat lapset suorittavat erilaisia tehtäviä, ja joukkueet (niitä oli 2) saa sit karkkia ansionsa mukaan :)
Iltanuotio :)

Kuvat Canonilla:
Lapset suorittamassa Hupsistakeikkaa -ohjelman tehtäviä :D
Isosia ja leiriläisiä.
Mulla ja Evellä oli torstaina "pissis" -näytelmä, ja pukeutuminen tokikin sen mukaista :D Kuvia ei tarvi ottaa tosissaan, me ei todellakaan olla tollasia oikeassa elämässä, mut oli pakko ottaa noi kuvat!  
(siis ihkuu! <1235738365 !!11!!!1! ♥♥) :DDD
 Näytelmä meni sillee, että Anna (Eve) ja Mari (mä) jutteli puhelimessa ensimmäistä kertaa Annan muutettua ulkomaille ja Mari kertoi seurustelevansa. Mari ei kuitenkaan pidä oikeastaan edes yhteyttä tyyppiin, mutta uskoo vakavasti heillä olevan edelleen suhde, sillä poikkis ei ole pistäny sitä poikki. Anna yrittää saada ystävälleen järkeä päähän, mutta Mari kimpaantuu ja tytöt lopettavat kiukkuisena puhelunsa. Näytelmässä oli myös hengellinen idea, mutta sitä on vaikea selittää tällei kirjoitettuna.
Leirimerkki, ettei leiriläisten ja isosten tarvis opetella kaikkien nimiä ulkoa (tosin ite kyl opin ne aika nopeesti :D)
Sarjakuvakirja, minkä kaikki isoset sai leirin loputtua :) Siinäpä ne kuvat leiristä. Toivottavasti ette pety kuvasaldoon, sillä en viiti enempiä julkaista; näkyy liikaa naamoja :D

Tänään shoppailin vähän kaikkea tarpeellista työpäivän päätteeksi, mutta niistä kuvaa sitten joskus! :)

~Hanna

9 kommenttia:

  1. kiva postaus ja voi että..oot iha erinäkönen tos pissiksenä..:DD haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ja haha! Hienoa kuulla, että en ollu itteni näköinen, sillä se oliki se tarkotus :D

      Poista
  2. olipas pirteä postaus ja olitpas vähän erinäkönen :d

    VastaaPoista
  3. tosi kiva postaus (--: sun hiukset on muuten ihanat ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon! :> Itellä meinaa mennä niihin välillä hermo, kun elävät omaa elämäänsä, mut onha noi iha jees :)

      Poista
  4. Mullakin on toi apostolin kyydillä,se oli hyvä;) Konffasta ostin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, se on! :D Luin sen lähes yhdeltä istumalta!

      Poista

Kiitos kommentistasi! (: