torstai 27. syyskuuta 2012

torsdag



Kuvat on otettu viikko sitten lauantaina, jos oikein muistan 8)

Tänään oli ihan jepa päivä! Tekemistä töissä ei vaan ollu nii hirveesti, mutta menihän se aika siinä, kun sitten iltapäivällä sain ommella :) Oon ostanu tän viikon aikana taas lisää kankaita (hupssss...) ja mielessä on jo paljon suunnitelmia niidenkin varalle! Ootan vaan viikonloppua, että pääsisin mahdollisesti toteuttamaan suunnitelmiani, nams ;p Nyt tosin sitte loppuu ostelu, nimittäin äsken napsahti mun tililtä 500€ Autokouluun, ja sinne jäi vaan vajaa 48€... Että tunnen oloni rikkaaksi! No, joululahjat onneks ehdin suurimmaksi osaksi ostelemaankin jo, että ei hätää sen puoleen ;)

Huomenna alkaa viikonloppu (!) ja sit on kans tanssiharkat :) Mää ja Reetta saatii kuningasidea tehä koreografia yhteen biisiin (kiinnostuneet voivat kirjottaa youtubeen I Believe in God -Zoegirl) ja ollaan valmiita käyttämään sen suunnitteluun paljon aikaa, sillä meinataan saada siitä oikeesti hyvä! :) Kumpikaan ei harrasta tanssia sillee virallisesti, et sen takiakin kestää, kun ei ole opittuja liikkeitä, mitä vois siihen tanssiin keksiä. Mut onneks on youtube, jossa on hyviä ideoita pilvin pimein + omaa mielikuvitusta voi käyttää rajattomasti. Lauantaina olis taas nuortenilta ja sunnuntai sit ihan vaan vapaata. Aikaa toteuttaa ompelusuunnitelmiani ;)

Mulla on tällä hetkellä tosi hyvä fiilis, joka ehkä johtuu osittain mun äsken ostamista kengistä jotka on
R A K K A U S -kengät! Kokeilin kerran jalkaan, ja se oli siinä. Oli pakko viedä kassalle asti :D Kuvaa ette saa vielä, mutta eiköhän sekin päivä vielä koita ;)

Mutta nyt... Dancen katselu alkakoon (netin välityksellä tosin)!
Mukavaa viikonloppua kaikille jo näin etukäteen! :)

~Hanna

ps. tää oli mun sadas (100) postaus tässä blogissa, aika saavutus, vai mitä ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! (: