torstai 20. syyskuuta 2012

I ♥ my cat, my cat ♥ food







Tänään oli ihan kiva työpäivä :) Järjestelin nauhahyllykköä (juu-u, jo kolmatta päivää) väri, koko ja laji järjestykseen! Ajattelis, että sen nyt saa hyvin nopeasti siitä järjestettyä, mutta turha luulo! :D Siinä oikeesti menee aikaa. Rehellisyyden nimissä en ihan täyttä kolmea päivää niitä siivoillu, teinhä mä kaikkee muutaki, mut siis joo... Ymmärtäkää miten haluatte! :D Kun siivousurakka oli ohi, aloin ompelemaan asiakkaalle kaitaliinoja oranssista pellavasta. On muuten ihana väri Päivän päätteeksi ostin muutamia kankaita alesta (turkoosin ostin eilen), joista tulee jotaki kivaa. Päässäni on idea jo, mitä teen mistäkin, mutta mutta... Joo.

Meillä meni tässä yks päivä sähköt, jos ihmettelette noita kahta ensimmäistä kuvaa. Ovat nimittäin aika jouluisia, kun tarkemmin ajattelee :D Se oli aika hauska tilanne. Olin laittanu just lihapiirrakan mikroon. Okei, siinä ei oo mitään hassua, mutta siinä on, kun mikro piippaa nii samassa sähköt napsahtaa poikki, kun oon matkalla mikrolle :DD Onneks oli jo ilta, nii ei tarvinnu kauaa kynttilöiden ääressä olla. Se on jotenki kammottavaa sillon, kun ulkona tuulee ja on kauhee semmone myrsky ;s Hyi! Onneks aamulla oli sähköt palannu takas, mut joo. Myrskyt ei oo kivoja!

Ei kai mulla tässä tän kummempia asioita ollukkaa. Ajattelin tekeväni joskus tässä lähiaikoina "päivä kuvina" -postauksen, kun sitä joku teistä lukijoista oli pyytäny, mutta en oo vielä päättäny, että mikä päivä se olis. Pitää miettiä ;) Mainittakoon tähän loppuun vielä, että meidän kissa saa ens kuun alussa pentuja (ei kuvissa näkyvä, vaan Nöpö ) ja musta tulee taas täti yhdelle pienelle ens keväänä. Sit oon täti x13

Mutta nyt mää liukenen tästä jonnekki muualle. Ajattelin vaan postailla jotain, ettei musta tuu viikkopostailijaa, niinku se jo siltä uhkaavasti näytti :D

~Hanna

6 kommenttia:

  1. yks kiva postausidea mitä näin yhessä blogissa joskus..elämän vuodet kuvina..siis syntymästä asti yks kuva per vuosi periaatteella :)oli tosi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Ihana lihava kissa! <3 Ja hauskat pirteät sukat. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, Ninni on ihana läskipallo ♥ Määki tykkään niistä! :)

      Poista
  3. Kauniit kynttilät, ihanan tunnelmallista! Ja suloinen kissa :-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! (: