Kuten edellisessä postauksessa lupasin, niin tein näistä mun ja Reetan leipomista kauralastuista erillisen postauksen. Mua rupes huvittaa, ku luin muiden blogeja, et muutki oli näköjää niit leiponu :D Ei siin mitää, hyviä ne on! Mut siis...
Kauralastut
•100g margariinia tai voita
•2dl kaurahiutaleita
•1½dl sokeria
•1 kananmuna
•1rkl vehnäjauhoja
•1tl leivinjauhetta
1. Sulata rasva. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet ja sokeri ja kaada rasvasula päälle. Lisää muna ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
2. Nosta taikinaa lusikalla pellille tai leivinpaperille. Jätä leviämisvaraa, sillä kakut leviävät uunissa.
3. Kypsennä 225 asteessa noin 5 minuuttia.
Tähän ohjeeseen olis voinu halutessaan laittaa jauhettuja hasselpähkinöitä (1dl) ja ne sit lisätään vehnäjauhojen ja leivinjauheen kanssa yhtä aikaa, mut me ei haluttu niitä näihin tunkea :D
Ohjeessa luki, et näitä tulee mukamas 50kpl, nii ei tullu ko molemmille alle 20, vaikka tehtii molemmat oma taikina. Annosteltii sitä taikinaa teelusikoilla ja olivat silti sit liian suuria. Kannattaa varmaa moninkertaistaa taikinaa, jos haluaa useamman (:
Päälle sulatettiin 1 Pandan valkosuklaa- ja 1 maitosuklaalevy ja oli muute hyvää :p
~Hanna
sulla on kiva blogi :) hii rupesin seuraamaan sua :DD ((siinä on myös mun blogia jos kiinnostaa > http://frozenroseslife.blogspot.fi/ ))
VastaaPoistaNams. .-D Kokkailu ei ole ihan mun juttu, joten ainakaan heti en ryhdy itse kokeilemaan, mutta ehkä joskus. .-)
VastaaPoista