torstai 15. marraskuuta 2012

plösöily on kivaa!

Mulla on ollu täs nyt melekee viikko vapaata, jos ei lasketa sitä, et olin tiistaina koululla tekemässä tilaushommia :) Ens viikko vielä vapaata ja sit kouluun. On tullu mossattua jos jonkinnäköistä mössöä (ei oo kyl mikää tapa!), leivottu joulutorttuja ja saatua jopa varattua ajat teoriakokeelle ja pimeäajoon. Teoriakokeen päivänmäärää tosin en paljasta, kun vasta sen suoritettuani ;) Pitää vaa nyt treenailla kun on vielä aikaa, sit inssi ja wohoo! Hyvällä tuurilla mulla on ajokortti tän kuukauden puolella, huonolla ei. Ilmoitan kyllä ajoissa, milloin kannattaa olla EXTRA varovainen liikenteessä ;)

Tänään tosiaan mennään Reetan kans kattomaan Twilight Aamunkoi osa 1 elokuviin, kun maksaa vaan 2e ja sit perjantaina mennää mää, Reetta ja Nora kahtomaan se 2 osa samaa leffaa :) Kyllä sitä on odotettukki tota vipaa osaa, saa luvan sit kans olla hyvä, ainaki trailereista päätellen olis iha jepa !

Mut, eipä mulla tän kummosempia. Pitäs vielä jotain järkevää ehtiä tehä tän päivän aikana.

Kirjoittelemisiin!

~Hanna

ps. arvontaanki saa viel osallistua! Pääset sinne rullaamalla tätä sivua muutaman postauksen alemmas, tai sit klikkailemalla tota Arvonnat kategoriaa tolta oikealta :)

2 kommenttia:

  1. Ää alko tekee mieli ruokaa tän postauksen myötä :---D

    http://breakagem.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, kiitos kommentistasi! (: Piristi päivää!

      Poista

Kiitos kommentistasi! (: