perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantai kolmastoista...

...eikä mitään jännää oo tapahtunu. Ainakaa mulle. Tai, no jos tarkkoja ollaan nii hammaslääkärissä ne suihkutteli sitä vettä vähä tarpeettomiin pakkoihin kasvoilla, ja se puudutusaine puudutti mun toisen silmänki, mut ei muuta ihmeempää :D Mä en oikee jaksa välittää noista ihme uskomuksista, vaikka ihan hauskoja ovatkin.
En oo koko viikkona ehtiny yhtään mitään kirjottaa kun on pitäny lukea ruotsin puhekokeeseen, ollu koulua jokapäivä neljään asti ja koton suurin piirtein kuudelta, meillä oli laulukeikka seurakunnassa ja sitte muuten vaan ressiä koulussa, niin kotiin päästyä oon ollu ihan poikki. Ymmärrätte varmaan, että silloin ei mitään tekstiä kyllä irtoa :D Vaikka kouluun meninkin tänään hammaslääkäristä johtuen semmosen 2 ja puoli tuntia myöhässä, niin sain silti muut kiinni :) Nyt mekossa on yläosan vuori + luut ommeltuna, yläosan päälliosa ommeltuna sekä helma. Mitään ei oo siis vielä kiinnitetty toisiinsa, kun siinä on kaikkea muuta jännää viel tekemättä :D Onneks saan mennä aina kaks tuntia aamusta (klo. 8) ompelemaan, ennenkun työt alkaa (klo. 10)!

Vihdoinki tänne on tullu talvi! Lunta kinoksittain jokapuolella! :3 Listaan tähän mun mielestä talven hyvät ja huonot puolet:

+ kauniit maisemat
+ talviurheilu
+ saa pukeutua kivan lämpimästi (käyttää kaikkii villajuttuja :p)
+ lumisade on jotain nii nättiä!

- loska
- räntä
- se sulaa
- maanteillä tiet iha mustassa lumessa... -.-
- liika pakkanen
- lumi + tuuli

Tais tulla noita miinuksia enemmän kun plussia, mut eipä voi mitää :D Tykkään siitä silti!
Vaihtelun vuoks pistän tähän loppuun hauskan videon :D



~Hanna

4 kommenttia:

  1. Onpas sulla ollut kiireinen viikko, toivottavasti saat rentouduttua ainakin nyt viikonloppuna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aada! Ja juu, onhan tuossa kiirettä pitänyt, mutta koitan levätä ens viikolla alkavaa työharjoittelua varten :)

      Poista
  2. Joo olen jossain vaiheessa suunnitellut aloittavani ei sims blogin :) voin toki sitten ilmottaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! (: