lauantai 7. joulukuuta 2013

7.12 jouluvalot Juu eli tänään ei tuu mitään sen erikoisempaa postausta, mutta postausta kuitenkin. Aattelin et olis varmaan ihan jees välillä tämmönen ihan normipostauskin. 

Kävin yks päivä Halpa Hallissa yllättämässä itseni ja kukkaroni. Hehee, oli hauskaa :D Ei mut oikeesti, löysin sieltä nimittäin tosi halvat jouluvalot, 2,95e! Ja ne on ihan sellaset mitkä laitetaan pistorasiaan jne. Etin alunperin kyllä sellasia patterilla toimivia, mut noi on kyl ihan jees :) Tein sit kahesta erivärisestä valonauhasta mun huoneen ikkunaan sydämen, tai ainakin yritin. Piti sit vähä kameralla leikkii niiden valojen tarkkuudella jne :p

Luntakin on satanut ihan mukavasti, sai aamulla kunnolla putsata autoo, kun oli ihan lumen peitossa :D Mä tykkään ite lumesta tosi paljon, varsinkin näin joulunaikana se on tosi kivaa, ja pitäähän sitä nyt talvella lunta olla :) Se on sit asia erikseen, kun siit lumesta tulee sellasta mustaa, autonrenkaiden ja kaiken lian värjäämää sohjoa teiden reunaan. Hyi. 

Eipä mulla tän kummempaa, kuuntelen täs joululauluja ja sillaa :) Illalla meenki sit nuorteniltaan. 

Huomiseen! 

~Hanna

2 kommenttia:

  1. millanen auto sulla on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on oikeestaan äitin, Mut saan ajaa sillä :) Toyota Carina E tms... 95 vuosimallii, sellane punanen. Voin joskus laittaa siit kuvaa ku ehin.

      Poista

Kiitos kommentistasi! (: