keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Mustikkapiirakkaaaaaaaaaaaaa


Kuten pari postausta sitten sanoin, että laittaisin erillisen postauksen mustikkapiirakasta, jos teen sen. Kyllä, tein silloin sen piirakan, mutta se meni nii päi seiniä, etten viitsinyt sitä tänne laittaa. Uskokaa mua, te ETTE olis halunnu nähä sitä :D Tänään tein uuden, ja siitä sit teenki tän postauksen :)
Oon tällä samalla ohjeella tehny ennenkin mustikkapiirakan, joten voin sanoa, että hyvää on ;) Tää piirakka kannattaa tehdä sellaseen laidalliseen uunipeltiin, taikinaa tulee nimittäin ihan kiitettävästi!
_MG_0789 _MG_0799_MG_0791
Tänään onkin sitten ohjelmassa pakkaamista huomenna alkavaa leiriä varten. En oo vielä edes ajatellu pakkaamisen alottamista, mut eiköhän se ajatuski tupsahda sinne aivoihin tuota pikaa :p Joitain juttui pitäis ostellakki mut joo. Nähään sit joskus, mahdollisesti ensi viikolla, kun saan aikaiseksi tehtyä postauksen nuortenleiristä :)

~Hanna

7 kommenttia:

  1. haha! Sain tähän äsken erittäin asiallisen kommentin anonyymiltä, jonka epähuomiossa poistin. No, tässä se nyt tulee:

    "oot ruma"

    Ja vastaus:
    Kiitos! Terveisin mustikkapiirakka. :D

    VastaaPoista
  2. Tyhmiä tollaset anot :( kaunis oot <3 ja ihana mustikkapiirakka nami ;P <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, onha ne aika säälittäviä, mut repesin ko toi komma tuli tähä mustikkapiirakka -postaukseen :D Kiitos kuitenki, sää myös ;) ♥ Ja se on kyl hyvää :p

      Poista

Kiitos kommentistasi! (: